Påtænker it outsourcing af den nye mobil-app

På mit arbejde har vi så at se til, eftersom vores fokus er app udvikling til alle brancher, og det er yderst velset i øjeblikket. Af denne grund kigger jeg på nogle eksterne arbejdskrafter, der vil hjælpe mit arbejde. Jeg læste i sidste uge om app udvikling pris, og dette vil kunne lette arbejsbunkerne. Vi har vores firmas homepage i platformen Drupal, og af denne grund er vi – thank God – allerede godt hjulpet, fordi Drupal er et så stærkt tool, plus at dette samtidig er en rigtig billig produktløsning, idet Drupal-produktet er en open source platform. Og det er samtidig hele tiden fuldstændigt opgraderet, og vi har mulighed for at vælge præcis de CMS-moduler, der er passende for indivuduelle behov for funktioner.

Nu tilbage til outsourcing, som det faktisk handler om. Med de varierende projektløsninger, som vi må finde, har vi jævnligt behov for temmelig meget kodning. Og netop her ville effektiv outsourcing til folk i Asien være perfekt. De er vældig smarte i Asien og lægger vægt på IT, og mit arbejde kan egentlig booke en personlig udvikler på fuld tid og dertil projektledelse af en dansker. Og det betyder meget, pga. eftersom jeg har projekter med konstant nyudvikling, må outsourcing til Kina være en åbenlys løsning, imens arbejdspresset er betydeligst.

Spørger du mig, må vi virkelig ikke beklage, at vi har travlt på grund af vores tilbud om app udvikling inden for alle brancher. Perioden er virkelig med os, idet en bred vifte af forskellige sektorer er syge efter at få udvikling af en app til telefonen. Idet det kan være allemulige lige fra varierende servicehverv, webshops, nyhedsupdates eller bl.a. taxabestilling. Idet det er virkelig brugervenligt, idet folk bruger mobiltelefon plus iPaden så meget, som vi gør, derfor skal det virkelig være gennemskueligt at have adgang til respektive firmaer plus services.