Indblik i udvalget af racercykler

Racercykler skal jeg ud at kigge på på mandag. Jeg har længe godt kunnet tænke mig en cykel magen til cykelrytternes racercykler, I ved den der, som har rigtig tynde hjul & et cykelstyr, som er lavtsiddende, så man kan sidde foroverbøjet på sin cykel. Jeg tror endvidere, at jeg samtidig køber mig en ny cykelhjelm, og den skal være spids, for sådan en matcher med mountain bikes
. Selvfølgelig skal jeg yderligere erhverve noget cykeltøj i god kvalitet, som er både godt og komfortabelt at have på, når man cykler.

Onkel er glad for, at jeg, langt om længe, som han siger, interesserer mig for cykling, af den grund at han nemlig altid har været vild med det samt har ønsket, at jeg, ligesom ham, elskede det. Vi er begyndt at cykle adskillige ture med hinanden, og disse cykelture er udsøgte. Endnu bedre bliver de formodentlig nu, fordi jeg skal have en ny cykel. Han har for øvrigt en racercykel, dog er den med tiden blevet rimelig gammel, så han erhverver formentlig ligeledes en ny, idet vi skal ud at kigge på racercykel. Han er altid så nedgørende, af den grund at han kan køre hurtigere end mig, så jeg ser virkelig frem til, at det bliver omvendt. Det er min fornemmelse, at det vil komme mig til gode at købe en racercykel, for den kører man altså rimelig hurtigere på end den cykel, jeg har nu. Jeg tror, at det bliver interessant at prøve racercykler.